Okända bilder

I dag när jag gick in i kameraalbumet i telefonen för att välja ut nån bild till bloggen blev jag lite konfunderad. Där fanns flera bilder som jag inte kände igen, några som jag definitivt inte tagit själv!

Det var ju dock inte jättesvårt att lista ut vem som var filuren bakom spakarna. Om inte bilden ovan var en tillräckligt bra ledtråd så hade han lämnat ganska tydliga spår efter sig. Än har han inte lärt sig att låsa upp telefonen, men det känns ju som en tidsfråga, haha. Får kanske bli bättre på att inte lämna den framme, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.