Roliga kommentarer

Det kommer då och då riktigt roliga och finurliga kommentarer från Loke. Igår var han och jag och handlade tillsammans, det är ju oftast Axel som handlar numera så det var riktigt länge sen jag gjorde det med något barn. Vi hade en lista att gå efter men vid kyldisken sa Loke ”vi behöver en ny Kalles, den är nästan helt slut”. Jag hade ingen aning, det är bara Axel som äter det, det stod inte på listan men jag tänkte att det håller sig ju, så vi tog en tub. Och barnet hade rätt, när vi kom hem såg jag att den nästan var helt slut.

När vi tog en påse kaffebönor till Loke kläcker han ur sig ”Det är lika bra vi tar två, de tar ju bara slut!” Haha, så roligt.

Loke fick välja en dricka som vi har till fredagsmys och valde nån saft med läskig grön färg. ”Den här vill jag prova, jag är säker på att jag tycker den är god.”

Jag tog ett paket med buljongtärningar och Loke tar den för att lägga den i vagnen, stirrar på den en stund och vänder sig om för att lägga tillbaka den. ”Den ser verkligen inte god ut, vi tar en annan”.

Häromdagen bakade vi kladdkaka till fika, och Loke var med. Innan jag hann stoppa honom stoppade han ner en liten sked i kakaon och så in i munnen. Munnen rörde sig långsamt i tuggliknande rörelser men hela ansiktet sa INTE GOTT. Jag föreslog att han skulle spotta ut det i vasken och dricka lite vatten, vilket han gjorde. ”Mamma. Det var inte gott. Men det var bra att jag ville prova att smaka!”.

När vi åt middag igår satt Nora i mitt knä (klängig och lite hängig) så då sa jag att jag skulle klippa min spaghetti, så som vi brukar göra till barnen, så att jag kunde lättare äta med en hand. Loke: ”Men mamma, man får ju inte äta med händerna!”

1 tanke på “Roliga kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.