Härlig tisdag

När jag kom hem efter jobbet igår möttes jag av den här bustjejen ute på trappan! Sommarvärme i luften, ytterdörren kan stå öppen och gräset växer med raketfart.

Viktigt med tjock vintermössa fortfarande dock! Och häromdagen bröt Loke ihop när jag sa att det var för varmt för termobyxor… Vi som bråkat halva vintern med att de SKA vara på, haha.

Middagen var snart klar och efteråt gick vi ut till stallet. Barnen ville åka ponnyvagn så det gjorde vi! Mycket blommor längs vägen!

Sen blev det bums i säng för barnen, det är lätt att vara ute länge dessa kvällar! Trots att det var jag som la Nora lyckades jag ta mig ut till stallet igen efteråt, hon somnade förhållandevis fort.

Kaprifol fick komma in och tyckte det var riktigt skönt att bli borstad och kliad på, så det blev lite extra sånt idag. Sen skrittade vi fram nån kilometer ute runt åkrarna och därefter blev det ett pass på banan.

Jag är ju som sagt anmäld till en online-dressyrtävling om en dryg vecka så efter uppvärmningen tränade jag lite på programdelar. Igår blev det lite fokus på serpentinbågar och rak uppridning på medellinjen, mycket svårare än vad man kan tro! Men vi fick till det ganska bra faktiskt. Kaprifol är inne i en trevlig period och är riktigt framme för skänkeln och tuffar på bra när motorn kommer igång. Skoj!

Efteråt blev det rykt och lite gott, och smörj för sadeln. Idag kommer Hovis på förmiddagen (Axel fixar) och så är det Beatrice rid-dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.