Ponnypromenad

Vilken helg det blev va, riktig sommarvärme och endast en svag fläktande vind. Söndagen började med morgongymnastik efter frukost, innan vi gick ut. Eller medans vi höll på att gå ut kanske är mer riktigt. Mössa och tröja är ju redan på.

Efter morgonens tillsyn av alla djuren så tog vi in ponnyhästen och gjorde i ordning honom för en ridtur. Loke ville rida till sjön, så det gjorde vi. Nere vid sjön fick barnen lite frukt och medan de satt och mumsade på det fick Assim lite ”vattengympa”. Jag balanserade på stenarna vid strandkanten och han fick gå lite fram och tillbaka i vattnet som nådde honom nästan upp till magen. Han tyckte det var roligt och han såg ju lite mer normal ut efteråt när pälsen på hans fluffiga ben lagt sig ner.

När vi var nöjda hoppade Loke upp på ponnyn igen och Nora satt i barnvagnen. Vid kvarnen ville Loke byta med Nora, och Nora tackade såklart inte nej till att få rida.

Det blev nog hennes längsta ridtur hittills, hela vägen hem från kvarnen red hon och jag höll inte i henne en enda gång. Roligt att syskonen kan dela på ponnyn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.