Sista april-veckan

Måndag och mycket jobb blir det denna vecka, varje minut är planerad för att hinnas med. Men det blir nog bra!

Igår blev det mera hagfix för Axels del, det närmar sig klart nu med hagen ”ovanför backen”. Idag hade han och barnen dessutom sett över den andra fårhagen som vi lånar och den är nu redo för djur. Bara det kan växa lite också!

Hästarna fick vila igår, men jag och barnen mockade lösdriften och städade åt både hönsen och kaninen. Vi utnyttjade vinden och flög drake också! Och Nora fick sova inne, så då passade vi på att läsa lite böcker (och ta hand om tvättberget) i lugn och ro.

Idag var det då jobb i Borås för hela slanten, sen hem och äta och vi hade sen en lugn och ganska mysig kväll ute i kvällssolen. Lammen blev vägda, barnen lekte och kaninen fick lite nytt gräs i sin hage. Två veckor kvar till potentiella kaninungar. Jag hoppas verkligen att Sune lyckats lämna lite gener kvar i livet, men det är tveksamt alltså.

När barnen somnat fick Kaprifol trava över ett gäng bommar på töm. Vi klarade hela passet utan att behöva tända paddocklampan! Det var lite mörkt när jag skrittade av henne, men inte illa ändå. Så härligt. Assim hade sin lilla medryttare här idag och de red ut en liten sväng under eftermiddagen så båda är rastade idag. I morgon blir det omvänd ordning. Kaprifol rida av Beatrice och Assim får trava bommar på töm!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.