Lördagen

Hästarna har fått bra motion både igår och idag. Kaprifol gick dressyr igår, och en mil-runda tillsammans med Sofie och Nellie idag. Assim har gått med ponnyvagnen båda dagarna; fyra kilometer igår och fem kilometer idag. Lite lagom när det blåser så kallt som det gjort.

Fåren och lammen mår fint. Lilla Grå står fortfarande i box med sina tre för att få lite koll i lugn och ro, men de övriga har nu fri tillgång till gårdsplanen. Vi har märkt de sista lammen nu också, och klippt klövarna på tackorna. Och lammen har provat lammbaren. Eller vänta nu, det kanske var barnen som gjorde det…

Axel har varit uppe i fårhagen och grejat lite, huset har blivit städat och så har vi lagat ett par dörrar på fårhuset som blåste sönder i går.

Ja det kan väl räcka för en dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.