Champagnefrukost

Igår fick Axels föräldrar nycklarna till huset de köpt bara ett par kilometer från oss. De sov första natten där i natt så i morse packade vi ner go-frukost och åkte dit så tidigt vi vågade och överraskade dem med champagnefrukost! Det var ju Valborg också så två anledningar till fin frukost.

Jag har dessutom tagit ledigt idag så vi hade inget att stressa till. Men så småningom åkte vi hemåt och tog hand om djuren och Axel cyklade sen upp till fårhagen där han varit större delen av dagen. Den är nästan klar nu i alla fall så med lite tur kanske den blir klar i helgen, vi får se.

Nora somnade gott i vagnen efter pannkakslunch (på ankägg!) och jag och Loke läste bok i solen och byggde kaninhage med nya staketet som kom idag. Sen kom Elsa förbi och lekte med oss också, roligt!

Ser väl fint ut!? Vi får modifiera det på nåt sätt dock för av nån anledning hamnade kaninen på fel sida staketet två gånger…

Mockat hästhage och krattat pinnar i trädgården har vi gjort också. Och sen åt vi upp de sista jordgubbarna med lite glass! Mums! Nora vägrar smaka på jordgubbarna dock.. Men men, fler till oss!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.