”Dressyrtävling”

Så var det då dags för att filma vår online-dressyrtävling som jag anmälde mig till för ett tag sen. Jag tänkte det var smart att passa på när mormor är på besök så hon och Axel kunde hjälpas åt med barn och med kameran.

Kaprifol fick bli lite extra fin med flätor i håret och vitt schabrak.

Alltid en lite speciell känsla att rida med knoppad man. (även om de är så gräsliga som mina, hehe.

Vi skrittade fram ute och tog en galopp på ett gärde som uppvärmning innan jag red in på banan. Jag joggade igenom programmet i uppvärmningen så mormor fick provfilma och sen red jag programmet, två gånger faktiskt. Båda gångerna gick bra men jag hade henne lite mer ihop och framför skänkeln i andra programmet så det är det jag har skickat in! Hon tar dock ett litet steg bakåt i halten mitt i programmet precis när jag ska rida iväg, men så får det vara!

Nu blir det några spännande dagars väntan på bedömningsprotokollet!

Idag har det varit lite härlig sol igen efter tre dagar regn så Assim fick lufta kroppen en liten stund utan täcke.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.