Go lördag

I morse åkte Axel iväg på ”jobb” innan resten av huset vaknat, och han kom hem nu vid halv elva-tiden på kvällen. Vi har därför haft en dag utan pappa, men mormor är ju här!

Efter frukost tog vi hand om alla djuren, tar ju sin lilla extra tid nu när det är lite extra fix för Assim, lammen och höns på tre olika ställen. Men det rullade på! Lagom tills mockningen av lösdriften var klar kom Susanne, Lucas och Oliver och lekte med oss! Extra roligt i dessa tider när vi inte ses så ofta.

De stannade på pannkakslunch och tårta! Är ju nån som fyller år i morgon…

När de åkt hem sov Nora gott i vagnen och jag, mormor och Loke gick ut. Filurade runt lite och funderade på vad vi skulle hitta på när vi kom fram till ”skolans” fönster. Det har jag velat göra i ordning ända sen jag målade fasaden men det lyckas aldrig ens komma upp på att-göra-listan. Men så nu plötsligt!

Glömde ta en bild innan vi började men brädan som redan är utbytt här var typ helt bortruttnad så det var inte mycket att se.

En fröjd för ögat! Jag valde att inte snedsåga brädorna upptill som det var tidigare för jag tycker det är skitfult, så den övre brädan får ju bytas ut till en längre, men det hann vi inte med här. Själva fönstret ska fixas också med lite skrapning och nytt fix och sen ska det målas såklart! Kommer bli fint!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.