Hipp Hurra

För idag är det min ena systers födelsedag! Riktigt jämna siffror fyller hon också, så det är ju värt att fira lite extra. Därför åkte vi dit igår och handlade med oss lite tacos och tårta till lunch, och firade lite! Barnen lekte och vi föräldrar kunde ta det lite lugnt. Mellan de värsta skurarna gick vi ut och lekte på lekplatsen nära deras hus.

Det var uppskattat, trots vädret!

Vi stannade och åt middag också, tanken var att grilla men ah, vädret som sagt. Men det blev lika gott att steka i stekpannan på spisen! Efter maten hann barnen leka en stund till innan vi packade ihop oss i bilen och åkte hem. Nora somnade snart men Loke höll sig (lite gnälligt) vaken ända tills vi nästan var i Asklanda. Men båda barnen gick att lyfta över till sängarna relativt smärtfritt, så det blev ett bra avslut på en lyckad dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.