Pärlan är hemma

Kaprifol är hemma och kunde inte vara nöjdare över att få komma ut i hagen med kompisarna.

Hon blev som sagt inseminerad även igår och idag hade ett ägg släppt. Men. Det var det gamla ägget som släppt… Så chansen för dräktighet på den här brunsten känns ju väldigt låg, men vi åker till stationen den 14:e juni och ser efter. Om hon mot förmodan är dräktig är det ju toppen! Annars är hon precis på väg in i nästa brunst och vi gör ett nytt försök. Då är förhoppningsvis ”systemet” lite mer igång när vi kommit längre in på säsongen. Veckans, och dagens, sol är välkommen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.