Stockholmsdagar

Det är ännu lite obestämt när jag helt går över i min nya tjänst på jobbet, men det kommer bli någon gång under juni månad. Min företrädare slutar 8:e juli så än har vi en månads tid där jag har hjälp av henne. I tisdags åkte vi tillsammans upp till Stockholm, hon hade denna resa planerad sen tidigare och det passade ju bra för mig att få sällskap dit upp första gången. En del möten har det blivit och vi stannade över på hotell för att kunna fortsätta under onsdagen. Hela förmiddagen gick åt till en skyddsrond, vilket gav mig tillfälle att ”lära mig byggnaden” lite ordentligt. Många rum och våningar är det! Intressanta och lärorika dagar, men nu är det skönt att vara tillbaka i Borås, och hemma.

Axel och barnen har haft det bra. De har tagit hand om alla djuren såklart, varit nere vid sjön och typ badat och ätit glass. Och Loke har för första gången cyklat hela vägen till förskolan! Stora killen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.