Sommarjakt

Assim har ju fortsatt sett fin ut så nu har vi börjat röra lite smått på honom i form av kort promenad med eller utan litet barn på ryggen. För att kicka igång det hela lite extra har Loke fått anmäla sig till en tävling med Assim. Nämligen Grönemads Sommarjakt, då ska man göra lite olika saker med sin ponny och samla poäng (på hemmaplan) och får man ihop tjugo poäng inom tidsramen vinner man en rosett.

Loke har hittills samlat ihop hela nio poäng genom att ha duschat sin ponny, ridit barbacka och ridit damsadel.

Även Nora har varit med och ridit lite, hon blir rätt ilsk om hon inte får sitta upp, haha.

I morgon fortsätter vi med poängjakten så får vi se hur många poäng vi får ihop då!

I övrigt har vi nästan gjort klart det sista på hagen borta vid tennisbanan inför grisarnas ankomst när som helst. Vi har även ställt dit det portabla fårhuset som grisarna kan gå in i om de vill. Det är ännu inte helt bestämt än när de kommer, men snart!

Sen har vi cyklat, rensat ogräs, tittat på traktorer som klipper gräs och raggat fler fårhagar. Inte för att det egentligen behövs, men man vet ju aldrig!

Och kaninerna har idag varit riktiga polare med varandra så nu går de ihop på heltid, härligt för dem med sällskap. Så nu får de gå ihop tills det eventuellt blir kaninungar, det dröjer väl ett tag till för Snö är ju rätt liten fortfarande.

Ja god natt från tältet då.. Axel och Loke sov gott där igår så nu är det min tur att göra Loke sällskap. Ganska mysigt lyckligtvis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.