Semesterkänsla

Ja det är väl så här semester ska kännas? Jag och Loke vaknade ju dessutom upp i tältet, och klockan var åtta!! Även Axel fick sovmorgon inne i huset då Nora sov till kvart över åtta. Det var ju lite av anledningen (förutom trängseln) till att vi inte klämde in oss i tältet allihop på en gång; så barnen inte skulle väcka varandra. Ofta vaknar en tidigt men går att söva om, men om den andra hinner väckas av det är den gärna pigg och redo för frukost…

Men hela dagen har gått lite i semester-anda. Morfar och Regina var här och lunchade med oss, Axel putsade hage och Loke och Assim fortsatte med sin poängjakt. Nio poäng hade de samlat in sen innan och idag rasslade det till ordentligt igen. Loke och Assim klarade utmaningarna som ställdes galant! De flyttade en boll mellan hinderstöd, red med viftande flagga, red över en vattenmatta och putsade rent utrustningen efteråt. För allt detta fick Loke hela fjorton poäng och han har därmed redan klarat målet med tjugo poäng! Nu ska bara mamman skicka in bildbevis på alla utmaningar så kanske det dyker upp ett pris i brevlådan framöver.

Kycklingarna har vi tittat till och matat också. Sex stycken kläckta kycklingar under mamma-höna var det tidigare i veckan. Det är ju äggen vi fick från Tilda så lite extra roligt att följa färgutvecklingen på dessa.

Och kaninerna är fortsatt kompisar och riktigt klappvänliga stundtals.

Under eftermiddagen åkte vi hem till Oma och Farfar och badade i badtunnan. Båda barnen, men kanske främst Nora, var helt tokiga och plaskade och hoppade och badade för fulla muggar. Vi fick dra upp dem därifrån till slut så vi kunde äta middag.

Det var inga bekymmer att lägga nåt barn i dag kan jag säga, de vuxna är rätt trötta de med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.