Sommar, sommar, sommar!

Igår jobbade jag hemma och stämplade ut vid strax efter tre, dagen innan blev ju rätt lång så det var härligt att få en go eftermiddag hemma. Barnen tackade inte nej till en runda med ponnyvagnen så det åkte vi ut på! Assim fick trava på en del, och blev gott svettig i värmen. Loke gav gärna ponnyn en dusch! Renare blev han kanske inte men…

När vi var klara i stallet hade Axel grillmiddagen nästan helt klar, bara köttet som skulle fräsas på. Älg blev det idag, med pastasallad och majskolvar. Och efterätt!

I form av grillade marshmallows. Det var inte Lokes favorit, men Nora åt så många hon fick. Och ja, mössan är helt självvald även i trettio-gradig värme.

När barnen somnat i hyffsad tid fanns det lite energi kvar så jag gick en runda med röjsågen medan Axel försökte laga dammsugaren.

Hög tid för detta som ni ser, jag är ju gärna lite ”snabb och slarvig” med såna här uppgifter men det blev ju bättre i alla fall! Jag gick även längs staketet runt delar av hagarna och på gårdsplanen.

I övrigt händer det ju inte så mycket praktiskt på veckodagarna men vi har kopplat loss elkabeln till havrekrossen som står i blivande nya sadelkammaren och nu ska den bara ut också. Den väger bly dock så vi får nog kalla in flera hjälpande händer där… Häromdagen blev vi även av med den stora hökanonen som stått och tagit plats och dammat igen i ladan, 3000 kr fick vi för den dessutom! Himla trevligt, och roligt att den kommer till användning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.