On the rails

Klockan är 19.19 och jag sitter på tåget på väg hem från Stockholm. Min andra tripp dit och den här gången i egen regi och jag har testat att åka T&R med tåg över dagen. Det har gått väldigt smidigt får jag säga! Jag var framme strax före tio och inledde med ett par ”lära känna-samtal” med tre av mina fem medarbetare uppe i Stockholm. Därefter blev det lunch och under eftermiddagen har det varit städning i labblokalerna, samt samtal med de återstående två medarbetarna. Det har varit bra samtal och lärorikt för mig på flera plan.

Jag hade bokat ett rätt sent tåg hem idag, dels för att jag inte riktigt visste hur länge vi skulle städa labben, samt att jag tänkte att jag skulle ha lite extra gott om tid på mig för att hitta rätt så här ”första gången”. Men vi blev klara i god tid så jag tog en promenad från Drottning Kristinas väg, där kontoret ligger, till centralen, i stället för att ta tunnelbanan som jag gjorde på förmiddagen. En härlig sommar-eftermiddag i storstaden helt klart.

Men nu ska det bli skönt att komma hem! Jag har fått fina bilder och filmer skickat till mig under dagen på Nora som åkte rutschkanan i trädgården helt själv, och på Loke och Axel som testade den lilla segelbåten på sjön.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.