Kaprifol är hemma!

Vid lunchtid idag ringde stuteriet och sa att Kaprifol var färdig! Det vill säga hon har släppt ett ägg. Den här gången ”på egen hand” och det var ett fint och bra ägg som hon släppt. Så nu håller vi alla tummar och tår att det tar sig!! Jag åkte via stuteriet på vägen hem från jobbet och plockade upp häst och släp, och så åkte vi hem tillsammans. Rena rama välkomstkommittén mötte oss och visade vägen.

Kaprifol var på tå och taggad både på stuteriet, i släpet och hemma, men så fort hon fick komma ut i hagen blev hon sig själv igen. Skönt att vara hemma!

Efter middagen fick vi hjälp av Axels bröder att flytta på den blytunga havrekrossen, så snällt!

Och släpet är ju tillbaka så en tripp till tippen planeras in framöver. Därav parkerade jag släpet framför den blivande ligghallen och stoppade in några urgamla element och lite annat skrot. Dörrarna här på bild ska också åka med, och antagligen högen med trasiga stolp. Sen finns det en skräphög i ladan också som vi tar med oss också såklart. Får se när vi tar oss till tippen.

Jag skissade otroligt vackert på bilden så ni ser lite hur planen är på ett ungefär. Två mindre dörrar ut till hagen, och så nån form av avgränsare till resten av ytan. Betongplattan till höger blir en enkel uppställningsplats. Kan bli bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.