Tjoff

Ja så låter det när dagarna flyger förbi! I torsdags blev det hemmajobb och efter jobbet minns jag ärligt talat inte vad vi gjorde riktigt. Jag har för mig att det regnade så vi lekte nog inne? När barnen somnat hade det klarnat upp i alla fall så då fick hästarna busa och löshoppa lite på ridbanan. Det har jag bild på så det minns jag!

På fredagen var det riktig skolavslutningskänsla på jobbet. Ledningsgruppen träffades till största delen online för första gången på drygt ett år, och första gången för min del. Vi är sju personer så det är ingen folksamling precis. Vi hade avtackning online av min företrädare Marjo som slutar nästa vecka och det blev jordgubbar och glass. Efter jobbet åkte jag och två kollegor och handlade present och lite dryck, för vid fyra åkte vi hem till Marjo och hade lite sommarfest, och tackade av henne lite mer privat. Vi spelade kubb och grillade, och hade riktigt trevligt.

Idag blev det ingen sovmorgon tyvärr! Riktigt varmt var det redan i morse också. Dagen har gått åt till lek, sättning av en till omgång potatis, mockning av hage och Axel var fortsatt med fårhagen borta på Viksgården. Sågat lite träd och börjat fixa staketet. Vid tretiden kom Enbergs och lekte med oss resten av dagen. Efter middagen åkte vi ponnyvagn till grisarna och tittade på dem, och fyllde på deras mat.

Sen blev det bums i säng med barnen och vi vuxna har suttit ute och pratat till klockan blev sent. Nu är det bums i säng för oss också, i morgon besöker vi Borås Djurpark tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.