Djurparksbesök

När alla djuren var tilltittade och hade mat och fräscht vatten åkte vi och familjen Enberg mot Borås och djurparken!

Vi började att kika på savannen och alla djuren där uppe och hann med ett par till innan vi kom fram till första grillstugan, och där var det rätt lagom att äta lunch. Vi hade med oss korv som vi grillade, det smakar alltid gott!

Därefter var det björnar och älgar bland annat, och sen var vi framme vid den stora lekplatsen, som nog var det barnen såg fram emot mest. Nora ropade ”haa-aaa, haa-aa!” och ville därmed gunga, såklart. Först i egen gunga och sen hängde hon med de stora barnen i kompisgungan.

Något som Loke pratat om mycket sen han var på djurparken med pappa och Nora och några kompisar, var brandstången, så den var han snabbt uppe och klängde i. Lite imponerad över att han tog sig ner så enkelt och kontrollerat!

Rutschkana och lite allmän klättring blev det också.

Och glass i stora lass! Såklart. Mjukglass till föräldrarna (med lakritsströssel!), Loke valde en piggelin och Nora fick en calippo. Gott gott.

Vi lyckades titta på pingvinerna också innan traktorerna drog i Loke som en stark magnet. Det var en lycklig pojke som körde runt där inne! Nora var mindre nöjd, men hon fick sitta på en stillastående (fastmonterad) traktor i alla fall. Hon får nog räcka ner till gaspedalen åtminstone innan hon får köra själv.

Bondgårdsdjuren fick inte så mycket uppmärksamhet den här gånger (de flesta finns ju hemma) och vi började bli lite trötta, så vi gick ganska raskt ner till dinosaurierna och tittade lite och satt och fikade några minuter innan vi packade ihop oss och åkte hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.