Lite väl varmt va?

Under förmiddagen hade vi en av Lokes kompisar på besök, med familj. Det blev ponnymys och titt på alla djuren. Assim ställde snällt upp och bar alla barnen ett var runt ridbanan. Klart Nora och Loke skulle rida också!

Sen blev det lunch och därefter åkte jag, mormor och barnen till Alingsås för att uträtta lite ärenden och leka på lekplats. Vi köpte lite underkläder till barnen, kycklingmat till kycklingarna (10 stycken nu!!) och glass på ett café vid lekplatsen. Det var dock lite väl varmt så det blev inte så mycket lekt på lekplatsen, men en stund var vi iväg i alla fall.

Axel har slitit vidare med staketbygge så det närmar sig nog ändå klart nu! Under eftermiddagen blev det gott grillat till middag, och jordgubbar till efterrätt.

Fotograf: Loke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.