100 %. Och tåg!

Yes! 100 % av Noras ”utgifter” har hamnat i pottan idag!! Sen att hon typ håller sig hela dagen och knappt behövt kissa alls, är en annan femma. Mer dricka i morgon kanske.

Sen har vi varit på en sån här semesterutflykt idag, nämligen till Järnvägen Anten-Gräfsnäs. Järnvägsmuseum och äkta gammalt Ånglok som man kan åka med nån dryg mil. Vi hade lite otur dock för på grund av brandrisken i sommarvärmen drogs tåget av ett diesellok i stället. Så det får väl bli ett till besök nån gång!

I Gräfsnäs åt vi medhavd lunch, lekte på lekplats och besökte en slottsruin.

Och sen gick vi tillbaka till stationen och åkte Rälsbuss hem, tåget gick först en timme senare och vi var nöjda vid det laget.

Under eftermiddagen har vi grejat lite hemma. Däribland gjort ny hage till kaninerna. Jag särade ju på kaninerna för nån månad sen då jag tyckte att Luna boade inför att det skulle komma kaninungar, samt för att Snö envisades med att gå utanför hagen. Men det kom ju aldrig några kaninungar och nu har han ju blivit lite större och jag tror att vi har lite starkare ström på staketet. Så får vi hoppas att Snö håller sig inne nu då, de trivs ju så bra tillsammans så är ju kul om de kan få göra det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.