En slapp onsdag

På onsdagsmorgonen vaknade vi ordentligt trötta av flera anledningar. På tisdagskvällen blev ju Lilla Grå sämre och sämre och till sist fick vi inse att veterinärens behandling inte hjälpt. Klockan var över tolv på natten när Axel avlivade henne och satte igång med att flå så att vi kunde ta vara på skinnet.

Barnen tog tillfället i akt och sov skitdåligt båda två, och så kanske även lite vaccinations-trötthet på det, så förstår ni att mamman och pappan inte hade mycket energi för dagen. Vi tog oss igenom förmiddagen och efter lunch sov jag och Nora två timmar, och Axel och Loke tittade på film i soffan. Bra uppdelning!

På eftermiddagen blev gräset klippt och tvätten tvättad men annars tog vi det lugnt. Vi gick tillochmed ner till grannarna och tiggde middag så slapp vi laga det också! Och när barnen somnat red jag en sväng med Kaprifol och Assim som handhäst så de fick röra på sig också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.