Egentid hemma

I förmiddags vinkade jag hej då till familjen när de åkte till Borås Djurpark tillsammans med Kaj och hans två barn. Min ensamma hemmatid startade!

Jag inledde med en ridtur på Kaprifol, en bra start på vilken dag som helst.

Sen fick grisarna och kaninerna mat i form av utrensad frukt och grönt från Ica i Ljung som Axel hämtat gratis kvällen innan.

Och sen satte jag igång med dagens mission: målning! Andra lagret vit färg kom upp på både tak och väggar i nya sadelkammaren. Och varför ändra på ett vinnande koncept, det blir vitt tillsammans med brun lasyr även här. Panelen och brädor till sadel-och tränshängarna blev därför laserade också.

Sadelhängarna är påbörjade och närmar sig klara faktiskt. De ska sandpappras lite bara innan de ska skruvas upp på brädorna som jag laserat idag, och så ska själva hängarna laseras också.

Sen kom familjen hem så mer än så hann jag inte. Vi lekte en liten stund innan jag och Loke åkte iväg med ponnyvagnen för att hämta upp Oma. Vi möttes halva vägen så Assim behövde inte trava hela vägen till Frinnestad, men en go runda för honom blev det ändå.

Sen blev det pizza med nästan hela gänget; Axels föräldrar och bröder med respektive och barn. Barnen lekte som galna i Nils trädgård och när vattenspridaren kom fram blev de inte ledsna precis!

Glass och jordgubbar rundade av kvällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.