High Chaparall

I förmiddags packade vi ihop oss och städade stugan efter oss och så åkte vi ett par kilometer bort till High Chaparall. Det var go kö in så det tog ett tag, och sen skulle vi ju köpa en hatt till Nora, och det blev en puffra till Loke också! (Som Nora fick låna lite).

Sen fick vi direkt till en av showerna och kikade på den. Några hästar, stulna värdepapper och mycket smällar! Dock sammantaget lite utan en besvikelse, den var mycket bättre när vi var där för två år sen! Det var för mycket ”tjat” och ”krig”, vi saknade jakten, hoppet från tornet och häst och vagn! Men men, lite spännande var det i alla fall.

Efter detta tog vi tåget till Mexiko, lite utav en traumatisk upplevelse för Loke då han blev jätterädd vid ”överfallet”, haha stackarn. Men det gick över. Lunch i Mexiko och sen promenerade vi runt lite, kikade på bisonoxar, Loke blev getingstucken, pärlade halsband, tittade på kossorna med långa hornen och rånade banken på chokladpengar.

Det var en VARM dag så glass var tvunget. Nora somnade i glasskön men vi väckte henne så hon också fick smaka sen. Mjukglassen var tyvärr slut men kulglassen var också god och svalkande. Lek bland små-husen var skoj efter detta.

Vi såg även Bröderna Daltons show och red käpphästar runt en hoppbana. Och vaskade lite guld.

När klockan närmade sig stängning var vi alla trötta och rätt nöjda. Vi tog en bit pizza på en av restaurangerna utanför och sen hoppade vi in i bilarna och drog hemåt. Två barn som var väldigt trötta, men som ändå vägrade sova. Till sist kom vi hem i alla fall och barnen som somnat fem minuter tidigare gick snabbt att lyfta över till sängarna. Med lite tur betyder den sena kvällen lite sovmorgon i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.