Fredag!

Nä det blev såklart ingen sovmorgon i morse, men vi var glada ändå. Det var ju fredag! Vi hade ingen brådska utan åt frukost i lugn och ro och smågrejer lite under förmiddagen. Vid 11 hade vi ihopsläpp av hästarna som gått bredvid varandra i en vecka nu och det gick bra men lite rörigt kommer det ju vara de närmaste dagarna.

Strax efteråt kom Ida och hennes barn och lekte med oss ett par timmar. Loke och en av tjejerna bara försvann och lekte hur bra som helst, roligt!

När de åkt hem gick vi och hämtade posten, och det fanns ju något till Loke där!! Tidigare i veckan kom den rosa rosetten för tipspromenads-utmaningen och nu har även den gröna kommit! Det var i den tävlingen Loke samlade massa poäng för olika aktiviteter med Assim, och för 20 poäng fick han en jättefin (och stor!) rosett! En väldigt stolt kille!

Axel stängslade klart borta vid Viksgården under dagen så tackorna kunde få komma ut på hela hagen. Väldigt skönt att få den hagen klar! Det finns två hagar till där borta som vi också får använda, men det blir nog till nästa år.

Grillmiddag blev det idag. Tur vi har fler än en grill…

Och efter middagen blev det ridning. Jag red ut med en av de nya i stallet och visade lite ridvägar. Roligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.