Tröttheten slog till

Ja jag får be om ursäkt för alldeles för många tomma dagar här! Men jag får skylla på omställningen från semester till vardag. Plötsligt är det alldeles för få timmar på dygnet och i samband med att barnen har sovit dåligt på nätterna är det svårt att minska på sin egen sömn, hehe. Den har snarare tagit vid lite extra tidigt på kvällen, minst sagt.

Men vi har ju gjort massor så för att kompensera kommer det lite fler inlägg på en gång! Får passa på när tiden finns…

Vi har storhandlat på Hornbach! Virke till ligghallen och hängrännor till själva byggnaden!

Och helgens projekt var således att bygga väggar i ligghallen. Och det har gått riktigt smidigt.

Jag har dock tagit lite dåligt med bilder men väggarna är i stort sett klara. Två sidor ser ut som ovan, fast färdiga, (+ en dörr längst till vänster som vi inte byggt än) och längs de andra två sidorna har vi satt upp plywood som skydd för ladans stomme, + att det ju är två öppningar på ena sidan.

Öppningarna ska fortfarande bli lite större, men som ni ser är gruset på plats! Det ska paddas en omgång så det sätter sig ordentligt nu bara. Jag tar lite fler bilder nån dag när vi städat upp efter oss så får ni se mer då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.