Kulinarisk upplevelse

I morse lämnade jag två barn på förskolan, det dröjde dock knappt två timmar och förskolan ringde och sa att det kom en droppe snor från Noras näsa. Då är det ju hemgång som gäller, och eftersom både jag och Axel hade lite att greja med på jobbet hoppade Oma och Farfar in och hämtade upp Nora! De roade henne fram till ca halv tre då jag hämtade henne. Nyvaken och go!

Vi hämtade strax upp Loke på förskolan och grejade lite i trädgården i den goa eftermiddagssolen. Båda barnen lekte för fullt i lekstugan medan jag lade överbliven markduk och täckbark runt odlingarna.

Tänker nog fortsätta runt hallonen, och så nån kantbräda eller liknande mot gräsmattan och grönsakslandet.

Så småningom blev det dags för middag och då var det ju uppenbart att varken jag eller pappan tänkt så långt! Kylskåpet ekade tomt och i frysen var det mest stora köttbitar som tar rätt lång tid att tina. Men jag lyckades slänga ihop ett kulinariskt mästerverk i form av Smakfyllda köttbollar, doppade i fyrpepparsås, serverad med pasta i utsökta former och saftig gurka.

Till efterrätt blev det nykokt rabarberkräm på nyhuggen rabarber, med glass och sprinklat strössel.

Nu väntar vi bara på att pappan ska komma hem från dagens jobb i Göteborg! Då blir det läggdags för två trötta barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.