Veckans planering

Denna vecka kräver sin planering så det är ju lika bra jag skriver upp den här så kan jag alltid gå in att läsa vad dagen ska bjuda på. Så länge jag har koll på vilken dag det är…

Måndag: Axel jobbar lång dag i Göteborg så jag lämnar och hämtar på förskolan. Borås för min del. Runda med ponny vagnen kanske?

Tisdag: Borås för mig, hemmajobb för Axel som lämnar och hämtar. Sen är våra lammlådor klara för upphämtning, så de (och skinnen) ska hämtas och delas ut till våra kunder här i byn!

Onsdag: Axel åker till Lovisagruvan så jag lämnar och hämtar på förskolan. Jag börjar dagen i Borås men åker sen hem för att ta eftermiddagens möten hemifrån. Det sista mötet slutar 16.15 så barnen får vara på förskolan några minuter längre än vanligt. Sen kommer en familj och tittar på lilla lösdriften klockan 17.00!

Torsdag: Axel är kvar i Lovisagruvan, jag lämnar och hämtar. Och jobbar hemifrån! Axel kommer gissningsvis hem lagom till barnens läggdags. Kanske åker jag och barnen till Ica här och handlar inför lördagens kalas.

Fredag: Axel lämnar och jag hämtar, tillsammans med mormor! Kanske hinner hämta spån till lösdrifterna också?

Lördag: Lokes födelsedag!! Kalas så klart! Alla i min familj förutom bror och hans barn kommer. Axel ska klämma in arbetsdag med jaktlaget också.

Söndag: Delar av familjen är kvar så lek är ju givet. Andas ut för att denna lite extra kryddiga vecka är förbi! Och ladda om inför nästa som säkert blir lika dan…

Får se om jag hinner med nån häst i veckan också 😛 Kaprifols knä är bra igen tror jag, det är fortfarande lite större än normalt, men kallt och hårt, så det har blivit nåt slags överben gissar jag. Hon var inte halt igår i alla fall, hon sprang och visade upp sig ordentligt när jag bytte hage på hästarna, så inget fel på energin heller…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.