Måndag: Check!

Första dagen på denna fullspäckade vecka är avklarad! Barnen sprang glatt in på förskolan, jag åkte till Borås och jobbade på, och så hämtade jag två söta barn på förskolan vid fyratiden. Båda barnen såg när bilen kom så Loke sprang in och bytte skor och Nora kom och mötte mig vid grinden. Hon är väldigt pratglad när man kommer och babblar för fullt, men sin höga röst. ”Gunga!” ”Mamma jobba!” ”Wawaw, jag, åka hem!” (Loke och Nora ska åka hem).

Vi åkte således hemåt, bytte till lite mer utomhusvänliga kläder på mamman och så lastade vi ur släpet på hängrännor och stuprör och diverse som Axel plockade upp igår. Begagnat! Och sen hämtade vi ponnyfluffpärlan och tog en runda med ponnyvagnen.

Drygt fyra kilometer blev det, lite lagom så där innan middagen, som vi intog när vi var hemma igen. Sen hann vi leka en yttepyttekort stund innan det var dags för barnen att se några minuter på tv innan läggdags. Axel kom hem precis då, och Nora sprang glatt och mötte honom och ville sen mysa i soffan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.