Låd-leverans

Så kom då dagen då vi fick hämta ut våra lammlådor, hela tio stycken eftersom en del lamm var delade på två lådor. Vi hämtade även hem skinnen och behåller dem hemma, insaltade och goa, för att sen själva leverera till skinnberedningen när de två sista lammen är slaktade i november.

Lådorna och skinnen fick åka i släpet, och så körde vi en runda i byn och levererade till våra kunder. Himla roligt! Och nästan lite läskigt, haha. Nu är ju vårt jobb ”över” så att säga, och vi kan bara hoppas att kunderna lyckas laga goda maträtter så de vill köpa av oss nästa år igen.

Vi hade med en lite bonus också, som vi har kunnat ta fram med hjälp av Axels syster Britt. Små söta svarta lammhuvuden som Britt tillverkat, och så har vi satt i en hängare så det blir en liten nyckelring! Inte så tydlig bild, får försöka ta en bättre vid tillfälle.

Roligt roligt! Nu här näst på får-året har vi baggsläpp i slutet av oktober, och däromkring blir det antagligen också installning av hela gänget. Och så två lamm till slakt i november då!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.