Kaninungar och ponnyvagn

Även idag har jag lämnat och hämtat barn på förskolan, och jobbat hemifrån. Axel åkte ju till Gränna i söndags förmiddags för att vara exkursionsguide i Norra Kärr åt ett gäng studenter. Eftersom han skulle till Lovisagruvan på måndag bestämde vi att det var lite onödigt mycket bilåkande att åka hem från Gränna igen, bara för att åka iväg igen nästa morgon. Därav har jag och barnen klarat oss själva fram tills nu ikväll när han kom hem lagom till barnens läggdags. Så sover vi ihop i alla fall innan jag åker till Stockholm i morgon, haha.

Men det var ju inte det vi skulle prata om. Kaninungarna har ju börjat titta fram!

Alltså, har ni sett nåt sötare?? Två små rackare har känt gräset under tassarna för första gången, och vi får väl hoppas att även de andra två tittar fram snart.

Efter kvällens middag gick jag och barnen ut, de ville åka ponnyvagn! Kanske lite sent på kvällen för detta projekt, men va fasen. Vi skulle ju ändå sitta uppe lite extra och vänta på pappa!

Så vi hämtade in ponnyn och gjorde honom klar för en körtur. Vi tog en kort runda men det tar ju ändå en stund för de korta små ponnybenen, men vi hade det väldigt mysigt jag och barnen där i vagnen och dimman som kom rullandes över åkrarna.

Ett bra avslut på denna dagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.