Onsdag

Igår åkte Axel till Lovisagruvan igen och han beräknas komma hem i kväll. Igår blev det därför en ganska körig dag för jag behövde dessutom vara i Borås, så det blev lämning av barn på förskolan – Borås fullt ös – hämtning av barn på förskola. Vi åkte då och handlade för de kommande dagarna, och sen hem och laga mat.

Efter middagen gick vi ut och tog hand om djuren och lite lek blev det också. Den nya hästen på stora lösdriften har nämligen ”barn i familjen” och de är passande nog sex och tre år gamla. Barnen fann varandra direkt och hjälpte till att mata kaninerna och hoppade på studsmattan. Praktiskt!

I övrigt är det inte så mycket på gång, vi har ju mycket på att-göra listan men eftersom älgjakten drag igång på fredag/ i helgen kommer vi nog inte hinna med så mycket. Kanske att jag och barnen kan dra bort lite gamla elkablar inför att elektrikern ska komma till lilla lösdriften, vi får se!

2 tankar på “Onsdag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.