Fyra blev noll

Om hästantalet drastiskt har ökat det senaste, så har kaninantalet minskat. I onsdags morse var en av kaninungarna rätt hängig och slö. Jag såg till att den fick i sig lite mat men kände inte att jag kunde göra så mycket mer. På eftermiddagen låg den på sidan och krampade och var där emellan i stort sett lealös så jag bestämde mig snabbt för att avsluta dess lidande. Axel var inte hemma så jag fick göra det själv, inte så kul men ändå rätt ”skönt” att faktiskt kunna göra det när det väl kommer till kritan. Övriga kaninungar var pigga och glada.

På torsdagsmorgonen var resterande tre kaninungar döda. Så ja, så roligt var det. Jag vet inte varför, men det finns en uppsjö av anledningar om man googlar en stund. Jag var ju redan lite tveksam till om vi skulle ha kvar kaninerna, och detta gjorde det ju inte roligare precis så nu har jag bestämt att vi slutar med kaniner. Jag har redan lagt ut Snö på annons, men jag tänkte låta Luna återhämta sig lite innan jag lägger ut även henne. Samtidigt känns det sådär att sälja djur där kompisarna/ungarna precis dött av oklar anledning, så får väl se lite hur det blir.

För att gå till nåt roligare då så red barnen lite igår och i förrgår åkte vi en lång runda med ponnyvagnen. Assim är pigg och glad och trivs med kompisarna i nya lösdriften.

Nu längtar vi tills elektrikern har tid att komma och fixa lampor! Det är ju änna mörkt nu på eftermiddagarna..

3 tankar på “Fyra blev noll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.