Vinterfrisyren

Motivationen för ridningen är på uppåtgående, lagom till den roliga säsongen med mörker, regn och blåst! Då får man njuta av helger där höstvädret visar sig från sin bästa sida, som det gjorde igår! Jag red ju ut en tvåtimmarstur med två i stallet igår och det var riktigt härligt. Trots att Kaprifol gått på lite halvfart rätt länge måste jag säga att hon var lika fräsch efter som före rundan igår och då hade vi ändå ett varierat tempo. Kul att konditionen ändå finns där, kanske får tacka lösdriften och flockgemenskapen i hagen för en del av det.

Men nu ska vi ju försöka kamma till oss lite igen så därför plockade jag fram klippmaskinen och fixade vinterfrisyren nu i kväll. Det har varit skönt att ha henne oklippt det senaste eftersom hon kunnat gå utan täcke i det fina vädret. Men nu kommer regnet och hon kommer ändå få ha täcke på sig, så då blev det klippning idag så slipper vi svetten också.

När pälsen var väck red jag på ridbanan, premiär för lampan för den här säsongen. Nyharvat var det också och Kaprifol var riktigt, riktigt rolig att rida. Hon har säkert mått bra av en lugn sommar, men nog känns även hon glad i att röra lite mer på sig igen.

Efter passet möttes vi av ljudet av höga snarkningar och det var de två yngre hästarna i flocken som stod för det! Så mysigt att se dem vila så tillsammans, den ena är dessutom i princip lägst i rang.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.