Sällskap på tåget

Den här dagen var det dags för en tripp till Stockholm igen och den här gången hade jag sällskap på tåget. Inte av vem som helst utan av kaninen Snö. Jag har ju som sagt lagt ut honom på annons och förra veckan var det en från Täby utanför Stockholm som var intresserad av honom och undrade om jag någon gång har vägarna mot Stockholm. Och det har jag ju! Så idag packade jag ner honom i en kartong med lufthål och så åkte vi bilen till Herrljunga och hoppade på tåget. Tunnelbana fick han åka också innan vi gick sista biten till Drottning Kristinas väg. Här har han fått vänta en stund på mitt ”stockholmskontor” innan hans nya ägare kom med bil och hämtade upp honom.

Vad gäller Luna är hon kvar och verkar må bra. Hon har fått gå tillsammans med Snö ett par dagar för jag tänkte ge henne en chans till med en kull kaninungar. Det tar emot att sälja henne eftersom det gick som det gick sist, jag vill inte sälja en ”dålig kanin” eller hur jag ska lägga fram det. Så kanske lyckades de få till nåt under dessa dagar, vi får se helt enkelt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.