Mest om lördagen

Regelbundenheten på inlägg är dålig känner jag, men så mycket spännande hinner det ju inte hända på veckodagarna tyvärr! Jag var som sagt i Stockholm på tisdagen, onsdagen var ganska händelselös och så åkte Axel till Lovisagruvan torsdag-fredag. Då var det såklart dags att fylla på en höbal till hästarna och eftersom jag jobbade hemifrån passade jag på att göra detta på min lunchrast.

Vi har inte kopplat in balgripen ännu men jag lyckades göra det med spjutet. Balen kunde hamnat lite bättre på spjutet men del skulle ju inte så långt!

På fredagseftermiddagen var jag och barnen på lite grillkalas hos en av Lokes bästa kompisar! Vi var hemma igen lagom till läggdags, men väntade in Axels ankomst så det blev ändå ganska sen läggdags. Vi blev belönade med sovmorgon till klockan åtta idag! Mycket uppskattat.

Idag har det blivit en runda med ponnyvagnen i det vackra höstvädret.

Och jag och barnen har tillverkat en grind som ska underlätta mockning och vattenpåfyllning i lilla lösdriften. Den är inte helt på plats än men det löser vi nog i morgon. Byggd enbart av spillvirke!

Axel har jobbat en del på sin avhandling då deadlinen närmar sig med raska steg..!

Dagen avslutades med bad i tunna och middag hemma hos Oma och Farfar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.