Sjukstuga

Loke är på bättringsvägen men jag är snorig och hes, och det är nog så att det snart även är Noras tur. Hon hostar lite och känns aningens varm så det är ju tur att vi är lediga även i morgon. Men det blir nog en del vabb för mig denna veckan. Axel tog ju hela förra veckan eftersom jag hade allmänt för mycket att göra på jobbet + konferens torsdag-fredag. Och då blir det min tur denna vecka!

Därav är denna helgen ganska lugn. Vi har tagit en minimal ponnypromenad och flyttat hem fåren till gården.

Och idag kom min bror förbi och hjälpte oss att koppla in höbalgripen på traktorn!

Inte helt lyckat än dock då vi behöver införskaffa nån form av koppling så man kan köra traktorn utan att den släpper mer höbalen igen. Och så behöver vi hänga på en tyngd i fram för det blev lite baktungt! Men det kommer nog bli smidigt när det funkar som det är tänkt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.