November

November är kommen och sjukstugan fortsätter här hemma, men det går åt rätt håll. Idag har barnen (och jag själv) varit hyffsat pigga så vi har åkt en ordentlig runda med ponnyvagnen mitt på förmiddagen. En fördel med att vara hemma med relativt pigga sjuka barn! Även i morgon kommer vi vara hemma, jag och barnen, men jag tror att i alla fall Loke kan gå till förskolan på torsdag, lite oklart för Noras del ännu.

Axel har suttit hemma och fortsatt skriva på sin avhandling, i morgon ska den lämnas in till provtryck. Spännande! Så det har ju passat bra att jag och barnen har varit ute och lämnat huset lugnt och tyst. Efter lunch vilade vi en stund i soffan, och sen gick vi ut och mockade lösdriften och pratade med Hovis-Jonas som kom och verkade hovarna på hästarna. Trots en del utebliven motion det senaste såg hovarna fina ut. Och Assim håller sig helt okej i hullet också!

I morgon förmiddag blir det lite pussel med barnen; Axel åker hemifrån tidigt och lämnar de två sista lammen på slakt. Han beräknas vara tillbaka hemma före klockan 8:00 så jag kan vara med på ett rätt viktigt jobbmöte via TEAMS, nere i källaren. Och när det är klart ska vi gissningsvis köra två höbalar till hästarna, en i vardera lösdrift, och sen ska Axel åka till Borås och lämna in sin avhandling för tryckning.

Vi får se, men det blir nog bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.