Elektriker

I fredags var äntligen elektrikern här och fixade lampor till ”nya” lösdriften, som är i vår maskinhall. Det fanns sen tidigare lite gammal el i ena änden av byggnaden och denna är också borttagen och ett nytt elskåp är insatt, vilket känns väldigt skönt!

Det har blivit en lampa inne i ligghallen, en hos traktorn och så en strålkastare på baksidan över den grusade delen av hagen samt en mot gårdsplanen. Vi har även fått ett uttag inne och ett ute för värmebalja till vatten, vilket också är ganska nära hönshuset så värmeplattan till hönsens vatten kan kopplas in utan milslånga förlängningssladdar.

Självklart har även den lilla sadelkammaren fått lampa och uttag så vi har kunnat koppla in ett element, och en liten utomhuslampa så man hittar dit.

Väldigt trevlig med lite ljus dessa mörka novemberkvällar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.