Vinterhelg

Helgen inleddes med mer snö och även om den knappt täcker marken var det tillräckligt för att dra fram pulka och snowracer! Assim ställde glatt upp som dragdjur och vi åkte ut till åkrarna och sen körde vi race runt runt i trädgården!

Det kom mer snö under eftermiddagen så en ordentlig snögubbe fick vi till också!

Jag har även ridit Kaprifol, vi har lekt lite inne och kaklat det sista i badrummet.

Idag vaknade vi upp till ytterligare någon mer millimeter snö och det yrde i luften under förmiddagen. Vi passade då på att baka pepparkakor, degen gjorde Axel och barnen igår.

Efter dagens lunch fick vi ut, då hade det klarnat upp lite och även om det blåste lite kallt på vissa platser var det rätt trevligt. Assim selades på och släden drogs fram! Vi körde ut på det stora gärdet och körde ett par varv där, i både trav och galopp! Vi tog en kort vända på skogsvägen också men där blev det snart lite tunt på snö när träden tätnade så vi vände och tog vägen över gärdet igen och sen var vi rätt nöjda. Kul att vi kunde få användning av släden igen, väl värt köpet förra året!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.