Nedräkning

Fyra arbetsdagar kvar innan jullov för min del! Barnen och Axel har bara en dag kvar innan de går på ledighet, vilket känns bra för barnen har varit väldigt trötta det senaste. Sen är det ju såklart nedräkning till julafton och dagen då det åter blir ljusare igen!

Idag har jag jobbat hemifrån vilket var riktigt skönt. Jag kunde jobba på ostört och beta av en del på att-göra-listan. Sen stämplade jag ut ett par minuter tidigare också och tog ponnyvagnen till förskolan för att hämta barnen! Det är ju väldigt smidigt eftersom de leker ute, så det är bara att parkera vid grinden och öppna den. Och se till att bara mina barn kommer ut. Det är fler som försöker smita med!! När hjälmarna var på åkte vi en omväg hem och väl hemma fick Assim gå ut i hagen igen och barnen fick öppna sina julkalendrar. Dagens höjdpunkt dessa dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.