Julgran på plats

Så har ännu en helg passerat! Vi hade inga större planer men har fått lite smågrejer fixat. Igår var vi ute en stor del av dagen och grejade med djuren.

Vi hämtade också en gran, Axel och Loke gjorde det med traktorn dels för att den stora ponnyvagnen fortfarande har punktering men också för att Loke väldigt gärna ville det. Vi tog in granen senare under eftermiddagen och barnen var ganska hjälpsamma och klädde den. Loke tog hjälp av brandbilen, haha.

Vi la även in julklapparna under granen, de har legat på vardagsrumsbordet ett par dagar men med julgranen på plats blev det uppenbarligen lite för frestande för Loke. På söndagsmorgonen smet han ner och öppnade en av sina två julklappar på eget bevåg..! Inte lätt att ha lite dåligt tålamod!

Idag har det varit soligt och fint ute, dock lite blåsigt. Jag och barnen tog en runda med ponnyvagnen på förmiddagen och jag har ridit Kaprifol också. Sen har vi bakat ”älgpluttar” av pepparkaksdeg och haft taco-kväll med Oma och Farfar.

I morgon är det jullov för pappan och barnen, och jag jobbar tre dagar till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.