Loke på BVC

Igår var det dags för Lokes fyraårsbesök på BVC. Jag jobbade och Axel är ju ledig så det var han och barnen som åkte dit, men jag har fått lite information och det är ju alltid roligt att dokumentera eftersom våra barn är så välutvecklade 😉

Först var det vägning och mätning i vanlig ordning. De hade först satt en plupp på mätstocken för att se hur lång Loke var förra året, och det blev ju en ökning på en dryg decimeter från 99cm till 110,5 cm. Roligt att se det så konkret, för Loke.

Därefter var det dags för Lokes första synundersökning och då hade Monika pekat på bokstäver på en tavla och Loke hade en bild med samma bokstäver i knäet som han då fick peka på när han såg vilken bokstav som Monika pekade på. Även om han ju i stort sett faktiskt kan de flesta bokstäverna! Det hade gått bra och Loke fick full pott! Men det är väl en tidsfråga innan det går utför eftersom både mamman och pappan har glasögon/linser 😉

Efter detta hade Loke fått titta på en bild med en massa saker och händelser på och Monika ställde frågor relaterade till vad som syntes på bilden. Loke är ju väldigt blyg så först hade han varit tyst, och sen hade han viskat fram svaren, men efter en stund pratade han nästan normalt 😉 Och Monika hade kommenterat att han i princip klarade ”fem-års-frågorna”, så då är det ju inte bara vi föräldrar som tycker att han är fantastisk!

Som belöning efter detta fick han en leksaksbil av Monika, och Lokes kommentar var att förra året fick han en groda! Jag förvånas ofta över vilket minne han har, den lille killen.

2 tankar på “Loke på BVC

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.