Ponnypromenad och tavlor

Onsdag sov båda barnen till klockan åtta, det är vi tacksamma för! Sen blev det frukost och lite lek innan jag och Nora gick ut till stallet. Äntligen skulle hon få rida! Loke var kvar inne med pappa och byggde ihop en lego-helikopter han fått i julklapp.

Det blev en härlig promenad i förmiddagssolen., och en bit genom skogen.

Efter lunch åkte Axel ner till sjön med dina föräldrar och barnen, en lite skridskoåkning. Jag red Kaprifol en sväng, och så fick jag äntligen upp tavlorna i sadelkammaren! När pappa var här och hälsade på för ett par veckor sen hade han med sig gamla fina jakttavlor han hittat på auktion. Precis vad jag hade tänkt sätta upp på väggen här inne! Tog ett tag innan jag kom till skott dock, men nu sitter de där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.