Produktiv dag!

Dagen började ganska slött och jag hann bli lite grinig över att vi aldrig kom igång med nåt. Samtidigt fixade ju Axel dragkroken på Skodan och beställde en del till våra höautomater, men ändå! Men så klockan elva fick vi klartecken för att hämta spån vid sågverket så då stoppade vi barnen i bilen, kopplade släpet och åkte iväg.

Vi slängde lite skräp, pantade burkar och handlade och så hämtade vi ett lass spån. När vi kom hem var det dags för lunch men sen gick vi ut igen. Lite spån åkte in i ligghallen, stora ponnyvagnen fick ett nytt däck och vi gick på ponnypromenad! Först Nora på ryggen och Loke i pulkan.

Sen blev Nora lite kall så hon och Axel gick in och Loke red själv en stund. Och äntligen ville han prova att trava ”så det inte skumpar”! Först fick han stå upp i fältsits och sen prova att rida lätt i takt med mina ”upp-ner-upp-ner”. Och hej vad det gick! Verkligen inte illa för att vara första gången. Ponnymamma-hjärtat riktigt skuttar av glädje, tänk den dagen vi kan rida ut tillsammans lite mer på riktigt och han kan rida lite självständigt!

Bildförklaring: ”Se glad ut Loke!” Han var redan glad, men det är lite utav ett ”internskämt” oss i mellan.

Efter lite värmande glögg blev det lek, rensning av barnkläder och Axel fogade badrummet. Små steg rätt sällan är det som gäller i badrummet, men det går ju åt rätt håll i alla fall.

När barnen somnat slaktade Axel tre tuppar och jag har skickat in en ansökan om att få min nuvarande TF chefstjänst på ordinarie basis. Ingen dålig söndag alltså!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.