Gott Nytt År

Ja det får man väl säga även om året avslutas på ett av de tråkiga sätten. Jag är dunderförkyld/ har fått influensan eller nåt (covidtest taget också för den som undrar, väntar på svar). Så den planerade nyårs”festen” hos Enbergs pågår utan oss. Jag har mestadels sovit sen i går morse och med IPREN i kroppen är jag mest snorig och orkeslös. Axel har roat barnen större delen av dagen, och de tillbringade eftermiddagen hos hans föräldrar så jag har haft alla möjligheter att vila. Vilket jag också varit duktig och gjort! Så jag hoppas det lönar sig och att jag har lite mer energi i morgon så jag orkar göra nåt mer än bara slappa.

Får bli en gammal bild på gullegrisarna, de har definitivt bidragit till bergochdalbanan som blev 2021!

2 tankar på “Gott Nytt År

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.