Sjukstugan fortsätter

Jag själv är relativt frisk men resten av familjen går lite upp och ner. Nora hade en dag med feber för ett par dagar sedan, och sen var det Lokes tur att vara däckad en dag. Axel har stadigt blivit sämre och är rätt krasslig idag. För stunden är Loke pigg och kry, men Nora har 39 graders feber och väldigt hängig. Roligt jullov detta!

Igår fick hästarna tänderna kollade i alla fall och båda hade var sin liten foderficka som behövde rensas, annars såg det mesta bra ut. Assim ser dock ut att ha en begynnande tandsjukdom (EOTHR) så vid nästa besök i höst kommer vi röntga hans framtänder för att se hur det ser ut. Det är en autoimmun sjukdom som leder till att man får dra ut framtänderna på hästen. De brukar dock klara sig bra utan dessa, så vi får väl vänja oss vid den tanken…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.