Slut på lovet

Men vi är fortsatt hemma. Axel testade ju positivt för covid-19 i onsdags efter att även farfar gjort det. Axel och barnen var ju där på nyår när jag låg däckad (dock ej i covid, mitt kom tillbaka negativt). Men jag skulle ju kunna ha blivit smittad av Axel efter att mitt negativa svar kommit, så idag var tanken att jag skulle ta ett nytt test. Jag möttes dock av att alla tester var slut på obestämd tid så så gick det med det!

Loke är pigg som en mört och klättrar på väggarna av understimulans. Även jag och Axel är relativt pigga, vi hostar och snorar dock lite fortfarande. Nora däremot är fortsatt hängig och febrig så 1177 rådde oss att åka in med henne i morgon om hon har feber även då, vilket känns ganska troligt.

Idag är ju lovet slut, men vi är som sagt hemma fortfarande. Axel har dock svarat lite på Mail och jag har jobbat i källaren ett par timmar för att inte hamna för ”långt efter” och släcka lite bränder så att säga. Det blir väl lite så hela veckan kan jag tänka. På onsdag går ju Axels isolering ut och då kan nog även Loke gå tillbaka till förskolan kanske. Jag kommer vara hemma hela veckan gissar jag, om jag inte får tag på ett covid-test som hinner visa negativt. Vi får se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.