Systerhelg

Nu sitter jag på tåget hem från ett dygn i Göteborg tillsammans med mina systrar! Vi planerade detta lite halvt redan i höstas och nu gjorde vi slag i saken och möttes upp på centralstationen igår förmiddags. Vi har shoppat i Nordstan, ätit lunch, shoppat lite till och sen checkade vi in på Posthotellet ett stenkast därifrån.

Där hade vi en lugn eftermiddag och sen hade vi bokat bord nere i restaurangen för en riktigt god middag. Jag åt halstrad fjällröding med tillbehör till huvudrätt och en smaskig hjortronspannacotta till efterrätt. Vi har pratat oss hesa och skrattat till minnen och haft det väldigt trevligt!

Roligt med en ”paus från det vanliga livet” men nu ska det bli skönt att komma hem igen till familjen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.