Badkar, skrot och plast

I förra veckan anlände vårt nya badkar och i söndags slängde vi ut det gamla och stoppade in det nya. Nu är det ju inte klart med hyllan i väggen, och vi ska även byta kran så att rören går upp ”igenom” badkaret i stället för bakom, men vi fick ju en känsla för hur det kommer bli i alla fall! Och barnen fick provbada! Vatten fylls medan jag tar kortet, så lite mer vatten fick de allt ha.

Vi fick lite annat gjort i går också, bland annat har vi samlat ihop en del skrot runtomkring gården och lagt på Farfars kärra, så ska den åka till skroten vid tillfälle. Bland annat har vi blivit av med två traktorredskap som bara stått och tagit plats och sett fula ut, så det känns väldigt trevligt att bli av med! Nästa lass kommer bli brädor och annat skräp som ligger efter att vi rev innertaket i fårhuset.

Ponnylösdriften har fått två plastremsor också, så nu är den vänstra porten helt ”stängd” och det är tre av fem remsor på den andra. Så nu ska de alltså lära sig att gå ut när det är stängt, får se hur det går! Assim gjorde det självmant direkt, såklart, han är ju en stjärna 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.